Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 6 juli 2020

D66 hoort over actuele corona situatie in bibliotheek Heerhugowaard

D66 Heerhugowaard bracht in het kader van de coronacrisis een werkbezoek aan een sector binnen de gemeente. D66 nam maandagmiddag een kijkje bij een maatschappelijke voorziening in Heerhugowaard. De Heerhugowaardse partij hoorde in bibliotheek Kennemerwaard over de actuele situatie van de bibliotheek en over het verloop voor en tijdens de coronacrisis.

Lees verder onder de foto.

In dit kader gingen daarom Michael Feelders en Anja Grim in gesprek met de directie, personeel en organisatie over de afgelopen periode, toestroom, maatregelen en toekomst. D66 is betrokken met de inwoners en wil weten hoe het gaat in de stad en regio. Daarom bekijkt de partij de actuele situatie rondom het coronavirus in de samenleving.

D66 hoort over actuele corona situatie in bibliotheek Heerhugowaard