Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 30 december 2020

Afscheiding Hart voor Langedijk

Persbericht

De fractie van Hart voor Langedijk/D66 heeft ons laten weten dat zij zich per 26 januari a.s. zullen terugtrekken uit de samenwerking met D66 en zich aansluiten bij twee andere lokale partijen in de gemeente Langedijk. Zij zullen vanaf dat moment zitting nemen als Lokaal Dijk en Waard in de gemeenteraad van Langedijk.

 

Wij als D66 betreuren dit besluit en wensen hen veel succes met hun politieke toekomst. D66 gaat als landelijke partij met de afdeling Dijk en Waard zelfstandig deelnemen aan de herindelingsverkiezingen van november 2021.

De afdeling Dijk en Waard is de afdeling die op 22 oktober 2020 is ontstaan uit fusie van de afdelingen Langedijk en Heerhugowaard.

 

Bestuur D66 Dijk en Waard