Steun ons en help Nederland vooruit

David Gosselaar

Raadslid

48 jaar

Heerhugowaard

David Gosselaar. Commissielid voor D66 Heerhugowaard.

Mijn naam is David Gosselaar en ik ben 45 jaar oud. Ik woon een leuke nieuwbouwwijk in Heerhugowaard-Zuid, ben getrouwd en heb twee schoolgaande kinderen. ’s Avonds en in het weekend sta ik regelmatig langs het sportveld om mijn kinderen aan te moedigen.

Voorheen heb ik veel gewerkt met moeilijk lerende kinderen uit een problematische sociale achtergrond. Daar kwam ik veel te weten over hoe de jeugdzorg werkt én hoeveel bureaucratie er in Nederland is. De afgelopen 14 jaar werk ik met veel plezier als leraar op een school voor voortgezet onderwijs in Heerhugowaard. Daar leer ik veel over wat jongeren in Heerhugowaard nu echt willen en nodig hebben.

Heerhugowaard is een prachtige gemeente waar veel moois gebeurt. Het is een gemeente waar wonen, werken en recreatie hand in hand gaan. De inwoners van Heerhugowaard verdienen een goed bestuur dat oog heeft voor wat iedereen, jong en oud, nodig heeft. Een bestuur dat iedereen, inwoners én ondernemers, de maximale vrijheid geeft om het beste uit zichzelf te halen. D66 zet zich daar al jaren voor in en zal dat voor u blijven doen.

Samen maken we de stad.

D66 krijgt het voor elkaar.

Meer van David Gosselaar