Steun ons en help Nederland vooruit

Michael Feelders

Fractievoorzitter

47 jaar

Heerhugowaard

Michael Feelders, fractievoorzitter en lijsttrekker D66 Heerhugowaard

Sinds 2014 fractievoorzitter en raadslid van D66 Heerhugowaard.

Ik ben Michael Feelders, werk bij TomTom in hartje Amsterdam. In 2019 ben ik getrouwd met Sophie, die woont in de regio Noord-Friesland. Samen hebben we een pracht van een dochter, Odille, die in januari 2020 is geboren.

Op dit moment woon ik alweer 12 jaar in Heerhugowaard, in de energie neutrale wijk Stad van de Zon. Het is erg relaxed wonen tegenover het recreatiegebied Geestmerambacht.

De gemeente Heerhugowaard is een groot dorp dat zich in grote stappen ontwikkelt tot een kleine stad. Daarom moet de beleving, het woongenot en de huidige voorzieningen goed zijn en blijven. Ook met de fusie tot Dijk en Waard moeten we waakzaam op de dorpjes met een eigen kern, een eigen lokale sfeer en gebruiken.

Een gezonde financiële gemeentelijke balanspositie. Wie weet wat er met het geld gebeurt, bepaalt wat er gebeurt. Zeker met de huidige financiële situatie moet er goed bekeken worden welk project of investering prioriteit heeft. Waarbij de kerngedachte altijd is; voorziet deze in de behoefte van inwoners en ondernemers?

Tenslotte, invloed hebben en sturing geven. Ja, het zijn belangrijke onderwerpen waarover jij beslist. Dus doe mee!

Samen maken we de stad.

Een nieuw begin.

 

Meer van Michael Feelders